WAT ALS EEN OUDER OVERLIJDT?

Op verzoek van de Amsterdam Mama's, een groep expat-moeders met hun thuisbasis in de hoofdstad, schreef ik een Engelstalig artikel over de vraag: wat gebeurt er als een ouder overlijdt, die een minderjarig kind achterlaat? Geen vrolijk, maar wel een noodzakelijk onderwerp, als je kinderen hebt. Belangrijkste tip: laat in het Gezagsregister aantekenen wie jij voogdij over je kind wil geven, als jou (en je partner, als jullie gezamenlijk gezag hebben) iets overkomt. Via het formulier dat je hier vindt, kun je dat doen.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:

De op deze website verstrekte informatie mag niet worden beschouwd als juridisch advies. Ik neem bij de samenstelling van de op deze website verstrekte informatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht, maar ik kan niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch voor welke schade dan ook die direct of indirect ontstaat door het gebruik van de (informatie op deze) website. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maakt inbreuk op het auteursrecht en is niet toegestaan.

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • Twitter Round